Vacatures
Op een aantal van onze locatie’s zoeken we nu nieuwe collega’s voor in de bediening, in de keuken, achter de bar en om leiding te geven.
Openstaande vacatures
– Bedieningsmedewerkers die willen leren.
– Barmannen & vrouwen met ervaring.
– Locatie- & teamleider met ervaring. Zie document hieronder voor uitgebreide informatie over deze functie.
– Hulpkok of zelfstandig werkend kok.
Café Gollem is een van de oudste biercafés van Amsterdam, en met inmiddels zes locaties zijn de Amsterdamse buurten goed vertegenwoordigd.
Onze gasten bestaan uit speciaalbier-liefhebbers, toeristen, expats en buurtgenoten. Die in normale tijden naar ons toe komen voor de gemoedelijke sfeer, om te borrelen, dineren en natuurlijk voor het speciaalbier!
We bieden
– Informele werkplek.
– Salaris in overleg, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
– 25% personeelskorting, geldig op meerdere locaties.
– Mogelijkheid om je diploma sociale hygiëne te behalen.
– Een leuke groep collega’s die regelmatig borrelt.
– Jaarlijks teamuitje met bezoek aan een bierbrouwerij.
– Biertrainingen, uitjes en proeverijen.
– Vakantiegeld & pensioen.
– Warme maaltijd & snacks,
– Flexibel rooster, indien gewenst.
– Werken op meer locatie’s, indien gewenst.
We vragen:
– Beschikbaarheid of op zaterdag of minimaal 2 dagdelen per week, meer mag altijd natuurlijk.
– Relevante werkervaring in soortgelijke bedrijven is een pre.
– Kennis van speciaalbier of heel interesse om hierover te leren.
– Kennis van de Nederlandse– en de Engelse taal.
– Zelfstandig, verantwoordelijk en proactief.
– Enthousiast, gemotiveerd en collegiaal.
– In bezit van SVH. Er is de mogelijkheid om deze via ons te behalen.
We ontvangen je motivatie en c.v. graag per e-mail: info@cafegollem.nl. Langslopen en afgeven mag ook. Liever direct contact? Stuur dan een bericht aan: 0614630469.
Gollem aan het Water, Entrepotdok 64.
Gollem Craft Beers, Amstelstraat 34.
Café Gollem, Raamsteeg 4.
Gollems Elfde Gebod, Zeedijk 5,
Cafe Gollem, Daniel Stalpertstraat 74,
Gollem’s Proeflokaal, Overtoom 16.
Gezocht: Zelfstandig werkend kok / hulpkok – parttime of vier dagen per week
Voor onze locatie Gollem’s Proeflokaal aan de Overtoom zijn we op zoek naar een collega met ervaring voor in de keuken of de zin om als hulpkok deze ervaring op te doen.
We zijn een bourgondisch eet & speciaalbierencafé in Amsterdam. Onze gasten bestaan uit speciaalbier-liefhebbers, toeristen, expats en buurtgenoten. Die in normale tijden naar ons toe komen voor de gemoedelijke sfeer, om te borrelen, te dineren en natuurlijk voor het speciaalbier! Op deze locatie hebben we 22 bieren van tap en meer dan 150 bieren op fles.
Ons keukenteam bestaat , een chefkok, twee zelfstandig werkende koks en ter ondersteuning twee afwassers. We zijn nu op zoek naar een kok het een uitdaging vindt om in een klein team aan de slag te gaan met bourgondische gerechten.
Op avonden dat de chef er niet is, ben je als zelfstandig werkend kok het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor de gerechten die uit de keuken komen, je staat aan de warme kant en je communiceert met de bediening. Natuurlijk help je ook mee met het verzinnen van dagspecials en werk je mee aan de menukaart, welke per seizoen wisselt.
Als hulpkok heb je het streven om naar het bovenstaande toe te werken.
Interesse? Stuur een mailtje of een app. Vertel wat over jezelf en je ervaringen. En wie weet houden we binnenkort een kennismakingsgesprek.