Menukaart

Op onze locatie aan de Overtoom kun je ook dineren.

Voorgerechten

Wild Paté 9
Met tafelzuur en toast
Biersuggestie: Rodenbach Grand Cru

Soep 7
Wisselend, geserveerd met brood

Garnalenkroket 11
Geserveerd met citroen, peterselie en aioli
Biersuggestie: Avex les bons Voeux saison

Boulettes 9
Sappige gehakballen in tomatensaus met toast
Biersuggestie: Grotten Santé

Fillodeeg Rolletje 9
Gevuld met romige geitenkaas. Warm geserveerd met
walnoten en uiencompote
Biersuggestie: Witkap Pater Tripel

Plankje Brood 8
Aïoli en olijventapenade

Starters Plateau *13
Met olijven, amandelen , tafelzuur en zoete aardappelchips
* Alles is ook los te bestellen a 4 per stuk

Hoofdgerechten

Ossenhaas 32
Rundvlees van Iers grasgevoerd vee met het Matured label
200 gram, geserveerd met toast, kalfslever, champignons, uien en bierjus
Biersuggestie: La Trappe Quadrupel

Runderbiefstuk 22
180 gram geserveerd met frites en bierjus
Biersuggestie: Trappist Rochefort 6

Vlaamse Stoverij 19
Rundvlees gestoofd in Westmalle Dubbel geserveerd met frites, mayonaise en frisse salade
Biersuggestie: Trappist Westmalle Dubbel

Camembert 20
Uit de oven met vijgensalade en brood
Biersuggestie: Barbãr Honingbier

Boulettes 16
Gehakballen in tomatensaus geserveerd met frites
Biersuggestie: Dikke Mathille Amber

Slow Roast Pork 18
Langzaam gegaard varkensvlees met krokante zwoerd, bierjus en citroen-krieltjes
Biersuggestie: Satan Gold

Vol au Vent 22
Twee bladerdeegpasteitjes gevuld met kipragout en champignons geserveerd met frites
Biersuggestie: Saison Dupont

Winter Bowl 16
Linzen, hummus, wintergroenten en granaatappelstroop
Biersuggestie: De Koninck Amber

Eendenborst 22
Met sinaasappelsaus, witlof, peen en citroenkrieltjes
Dranksuggestie: Bear cider

Nagerechten

Café Gourmand 14
Koffie naar keuze, likeurtje en verschillende zoetigheden. Zonder likeur 11

Belgische Chocolademousse 9
Met een chocolade laagje

IJscoupe 8

Vanille-roomijs, Trappiststroop en slagroom

Bier Float 8
Citroensorbetijs met fris witbier

Cheesecake 8
Met karamel, pinda’s en chocolade

Roomijs met Krieken 7
Vanille-roomijs met warme kersen en amandelschaafsel